Založ si blog

Kocúrkovo v Bratislave do zblbnutia.

„Slávne“ oranžové pruhy naďalej zostávajú na Gagarinovej ulici v platnosti. Autá sa natláčajú do jedného pruhu a každý deň tu vytvárajú akýsi vláčik tesne za sebou jazdiacich áut, pričom druhý pruh býva väčšinou prázdny. Už to budú tri roky ,čo pán Vallo toto dielo s hrdosťou prezentoval. Mnohý jeho dielo vtedy nazvali ďalšou valovinou a ja si toto slovíčko opakujem každé ráno. Naozaj neviem, či sú tieto pruhy v platnosti na prezentáciu nášho primátora ,alebo je za tým niečo iné, keďže dôvody zavedenia pruhov dávno pominuli. Boli to práce na stanici Nivy a križovatka pod Prístavným mostom a pokiaľ viem a chodievam okolo ,tieto križovatky sú dávno dokončené. Už je aj niekoľko mesiacov otvorená R7, ktorá Gagarinovu výrazne odľahčila od áut, ale tie pruhy sú tam stále. Rozmýšľam ,kde v tom kompetentný vidia „bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky“ ale skôr si myslím ,že nie sú kompletný. Pred pár dňami sa na tomto úseky stala smrteľná nehoda chodca na priechode a ja sa ani nečudujem. Vodiči sa tam musia skôr sústrediť na to ,ako zbytočne odbočiť z prázdneho pruhu a natlačiť sa do toho preplneného. Pozerajú s nádejou do spätného zrkadla ,či ich tam niekto pustí a nestíhajú dôsledne sledovať ,čo sa deje pred nimi. Hlavne po tme je to ťažšie. A pri tom ,úplne ,ale úplne zbytočne. Hlavne úsek Gagarinovej od cintorína Vrakuňa po obchvat . Žiaľ za toto dostávajú ľudia na magistráte od nás peniaze . Mám chuť vyvesiť ich fotky a mená na veľký billboard v tomto úseku cesty ,nech vodiči vidia ,kvôli komu tento nezmysel musia každý deň absolvovať. A budeme to robiť asi až do zblbnutia 🙁

Dnes je deň,keď skončil covid-19

24.02.2022

Ľudia sa ma často pýtali,kedy už skončí táto pandémia.Tak aj ja som sa opýtal jedného veľmi starého a múdreho pána. Vraj vtedy ,keď ho prekryje niečo iné. A mal pravdu.Od rána pozerám správy a ani jedna zmienka o covide. Covid 19 skončil ,prekryla ho vojna na Ukrajine.

Nechcem od teba aby si nosil rúško.

07.04.2021

Ja nechcem od teba,aby si nosil rúško ,alebo respirátor. Nechcem od teba,aby si sa chodil neustále testovať na covid. Nechcem od teba,aby si sa išiel dať zaočkovať. Nechcem ,aby si mal zákaz vychádzania z domu. Nechcem od teba ,aby si sa bál choroby. A malo by platiť,že to čo ja nechcem od teba,nechci ty odo mňa. Ja opatrenia hodnotím zo všetkých uhľov pohľadov,nie len z [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5380x
Priemerná čítanosť článkov: 1793x

Autor blogu

Kategórie